Scroll Top

BURO NICO

architectuur management

BURO NICO architectuur management is gevestigd in Rotterdam en werkt met een breed netwerk van diverse disciplines samen aan de projecten.

BURO NICO is erkend bureau van de Branchevereniging Nederlandse Architecten (BNA).

BURO NICO
werkt samen

Uitgegaan wordt van een ‘click’ met opdrachtgevers, bewoners, gebruikers, adviseurs, bouwers en andere betrokkenen, de basis voor een goede en creatieve samenwerking. Samen geven we vorm aan het proces en project.

BURO NICO
onderzoekt

Iedere opgave begint met onderzoek, wat is de vraag achter de vraag. Aanpak is oplossingsgericht, gebruikmakend van de zeer ruime ervaring, integraal denkend en daar de praktische kennis aan toevoegen. Zo wordt al het nodige samen gebracht in een goed en praktisch ontwerp en gebouw of een gedegen advies.

BURO NICO
bouwt

Maken en bouwen staat voorop. De ingrepen zijn precies en hoogwaardig. Vakmanschap en ambacht is de basis. Een goede en prettige leefomgeving is het resultaat. De verschijningsvorm is soms eigenzinnig, soms terughoudend en minimaal, soms expressief en uitbundig.

BURO NICO
maakt

BURO NICO maakt projecten op alle schaalniveaus, zowel nieuwbouw, renovatie, restauratie alsmede transformatie projecten. De projecten zijn als een maatpak ontworpen. Geen geforceerde en trendy architectuur; de kracht van een geslaagd ontwerp zit in ‘de eenvoud en de kunst van het weglaten’.

BURO NICO
leert

BURO NICO leert en ziet het vak als voortdurend in beweging, blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, deelt kennis en visie vaak en uitgebreid met anderen, niet alleen in projecten maar ook in het onderwijs en adviescommissies.

logo-nieuw-390x211-2 (Demo)
BNA_Keurmerk_NL (Demo)
© Disclaimer en copyright Buro Nico | DNR2011 | CR2013 | Privacyverklaring